sfanta-maria-logo
logo-sf-mobile

Istoric

Iulie 2002

Se deschide primul laborator de analize medicale Laboratoarele Sfânta Maria din București, situat în Bd. C-tin Brancoveanu nr. 9, sector 4.

 

Mai 2003

Se deschide policlinica Laboratoarele Sfânta Maria în Braila, strada Calea Galați nr.8, Bloc 11 Iunie. În cadrul acestei policlinici funcționează mai multe cabinete de consultații pe diverse specialități, ecografie și laborator de analize medicale.

 

Octombrie 2003

Se relochează laboratorul Sfânta Maria din Bucuresti, în cadrul Policlinicii Pescăruș, strada Pescarusului nr. 13, sector 2.

 

Noiembrie 2006

Se deschide al doilea laborator de analize medicale Sfânta Maria în București, pe strada Vasile Gherghel nr. 9, sector 1.

 

Decembrie 2006

Se deschide laboratorul de analize Sfânta Maria din Focșani, strada Unirii nr. 9, județul Vrancea.

 

Ianuarie 2007

Se deschide laboratorul de analize medicale Laboratoarele Sfânta Maria din Tecuci, strada Unirii nr. 55, județul Galați.

 

Iulie 2010

Se relochează laboratorul de analize din Focșani într-un spatiu mai mare, la adresa strada Bucegi nr. 10, județul Vrancea.

 

Martie 2016

Se deschide punctul de recoltare Laboratoarele Sfânta Maria Gara de Nord din incinta Gării de Nord, intrarea „Coloanelor”.

 

Aprilie 2016

Se deschide punctul de recoltare Laboratoarele Sfânta Maria Titan din incinta Policlinicii Titan, aflat la demisol.

 

Iunie 2016

Se deschide punctul de recoltare Laboratoarele Sfânta Maria Pantelimon din Șoseaua Pantelimon, nr. 293, sector 2, București, situat vizazi de Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Pantelimon”.

 

August 2016

Se deschide punctul de recoltare Laboratoarele Sfânta Maria Nada Florilor, aflat în incinta Policlinicii Nada Florilor, aflat pe Strada Nada Florilor, Nr. 1A, Sector 2, București.

 

Septembrie 2016

Se deschide punctul de recoltare Laboratoarele Sfânta Maria Sebastian, aflat pe Strada  Mihail Sebastian, Nr. 11, Sector 5, București.

 

Noiembrie 2016

Se deschide punctul de recoltare Laboratoarele Sfânta Maria Dezrobirii – Cartierul Militari, aflat pe Strada Dezrobirii, Nr. 43, Bloc P19, Parter, Sector 6, București.

 

Februarie 2017

Se deschide primul punct de recoltare Laboratoarele Sfânta Maria din orașul Pitești, județul Argeș, aflat pe Calea București, Nr. 3, Parter.

Se deschide primul punct de recoltare Laboratoarele Sfânta Maria din orașul Ploiești, județul Prahova, aflat pe Bulevardul Republicii, Nr. 197, Parter.

 

Martie 2017

Se deschide primul punct de recoltare Laboratoarele Sfânta Maria din orașul Târgoviște, județul Dâmbovița, aflat pe Strada Iancu Jianu, Nr. 15.

 

Mai 2017

Se deschide prima Clinica Laboratoarele Sfânta Maria din orașul Focsani, județul Vrancea, unde se efectueză medicina muncii și analize de laborator. Clinica este situată la aproximativ 1km de laboratorul Focșani. Adresa este: Strada Cuza Vodă, nr. 5-7.

 

Noiembrie 2017

Se deschide primul punct de recoltare Laboratoarele Sfânta Maria din orașul Adjud, județul Vrancea, aflat pe Stada Siret, Nr. 1.

Se deschide primul punct de recoltare Laboratoarele Sfânta Maria din orașul Alexandria, județul Teleorman, aflat pe Strada Dunării, Bloc I25, Scara A, Ap. 1, Parter.

 

Decembrie 2017

Se deschide primul laborator de analize Laboratoarele Sfânta Maria din județul Dolj, în orașul Craiova. Laboratorul este situat pe Strada Gheorghe Doja, Nr. 7A.

Se deschide punctul de recoltare Laboratoarele Sfânta Maria din comuna Malu Mare, județul Dolj. În acest punct funcționează și un cabinet de medicină de familie. Acesta este situat pe Strada Bechetului, Nr. 320.

Se deschide punctul de recoltare Laboratoarele Sfânta Maria din Municipiul Calafat, județul Dolj. Acesta este situat pe Strada Calea Traina, Bloc B4.

 

Mai 2018

Se deschide primul punct de recoltare Laboratoarele Sfânta Maria din orașul Giurgiu, județul Giurgiu, aflat pe Strada Independenței, Bloc 107.

 

Iunie 2018

Se deschide primul laborator de analize medicale Laboratoarele Sfânta Maria din orașul Brașov, județul Brașov. Acesta este situat pe Strada Octavian Goga, Nr. 9, Parter.

Se deschide primul Laborator Sfânta Maria din județul Târgu-Jiu, aflat pe Strada Geneva, nr. 9.

 

Iulie 2018

Se deschide primul punct de recoltare Laboratoarele Sfânta Maria din orașul Bacău, județul Bacău, aflat pe Strada Carpați, Nr. 6, Ap. 3, Parter.   

 

Aproape de tine, când ai nevoie

peste 25000 de analize efectuate lunar