sfanta-maria-logo
logo-sf-mobile

Laborator & Punct de recoltare Sfanta Maria - Braila

Vezi calculator analize

Laboratorul Sfanta Maria din Braila este unul din cele mai mari din oras si functioneaza neintrerupt de aproape 15 ani. In felul acesta s-au stabilit relatii de lunga durata cu pacientii, iar increderea acestora credem ca se datoreaza in egala masura calitatii serviciilor oferite  si  ambientului prietenos din laborator.  Pe durata asteptariicare ne dorim sa fie cat mai scurta – pot fi admirate pe pereti lucrari de arta, iar personalul laboratorului ofera toate informatiile relevante despre modul de prelevare a probelor si, daca este necesar, despre semnificatia rezultatelor analizelor. In timp gama de analize a fost diversificata, incat, la ora actuala se poate efectua gama completa de analize.

 Cabinetul de ecografie, cu aceeasi localizare, ofera completarea investigatiilor paraclinice  in sprijinul unui diagnostic cat mai complet si corect. Datorita planificarii judicioase timpul de asteptare este minim, iar acuratetea rezultatelor a dus la satisfacerea unui numar tot mai mare de clienti medici si pacienti.

Pregatirea personalului, calitatea aparaturii si a reactivilor, posibilitatea de a efectua investigatii decontate de Casa de asigurari sustin deviza “aproape de tine cand ai nevoie".

 

Echipa Locatie

Popity Livia

Medic sef laborator

Makvandi Liliana

Medic laborator

Panturu Anisoara

Asistent laborator

Hlenschi Rodica

Asistent medical

Olga Vasian

Biolog

Negriloiu Catalina

Biochimist

Oancea Gabriela

Biolog

Stroea Nicoleta

Asistent/Receptie

Aproape de tine, când ai nevoie

peste 25000 de analize efectuate lunar