sfanta-maria-logo
logo-sf-mobile

Prezentare

Infiintata in anul 2002, Societatea medicala Sfanta Maria ofera servicii de inalta performanta in diverse sectoare ale medicinii umane. Suntem de parere ca ingrijirea cea mai buna a sanatatii oamenilor se bazeaza pe o relatie de lunga durata dintre pacient si medic, relatie ce se dezvolta datorita comunicarii si respectului reciproc. De aceea, in clinicile Sfanta Maria aveti acces catre personal specializat si catre tehnologii medicale de ultima ora. 

Misiune:

Totul pentru Pacient Dorim ca pacientii sa fie prioritatea numarul unu, motiv pentru care acordam mare atentie problemelor pe care acestia le au, le intelegem nevoile, onoram cerintele lor si ii tinem mereu informati.

Viziune:

Ne bazam succesul atat pe increderea pacientilor cat si pe calitatea serviciilor oferite de catre personalul nostru medical. Acoperire teritoriala: Clinicile noastre medicale vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu cinci puncte de lucru, care acopera zona de sud est a tarii, astfel: O clinica medicala cu servicii de recuperare medicala, medicina estetica - functionala si laborator de analize medicale in Bucuresti, situat in zona “Piata Domenii” un laborator medical si punct de recolta aflat in zona “Stadionului National”,  iar in afara capitalei va asteptam in Braila, intr-un centru medical care va ofera servicii de ecografie si analize medicale, apoi in Focsani si Tecuci , aveti la dispozitia dumneavoastra doua laboratoare de analize cu puncte de recoltare, la cele mai inalte standard de calitate. In oricare dintre aceste locatii va intampina o atmosfera prieteneasca ce va ajuta sa uitati de “teama de doctor”.

 

Aproape de tine, când ai nevoie

peste 25000 de analize efectuate lunar