sfanta-maria-logo
logo-sf-mobile

Laborator & Punct de recoltare Sfanta Maria - Policlinica Pescarus

Vezi calculator analize

La Laboratoarele Sfanta Maria – Pescarus veti fi intampinati de catre o echipa seriosa, respectuosa, foarte apropiata de pacienti si care este tot timpul pregatit sa va raspunda la orice intrebare.

Laboratorul Sfanta Maria- Pescarus este situat in Policlinica Pescarusului, al carei specific fiind in cea mai mare proportie pediatric. De aceea, asistentii medicali cu experienta in recoltarea la copii (inclusive sugari) ce fac parte din pesonalul laboratorului sunt intruiti si specializati in a oferi toata atentia micutilor si a ii ajuta pe parinti cu informatii privind recolatarea corecta a analizelor. Acest lucru nu inseamna ca nu oferim aceeasi grija si celorlalte categorii de varsta.

In cadrul Laboratoarele Sfanta Maria- Pescarus toti pacienti sunt tratati in mod egal si dispunem de aparatura performata si personal specializat care asigura calitatea si corectitudinea fiecarui rezultat in parte si care nu ezita in a lua masuri pentru ca pacientii nostril sa beneficieze de cele mai complete si sigure servicii ( de exemplu: realizarea frotiului sagvin atunci cand responsabilul de analiza considera necesar dupa efectuarea hemoleucogramei).

 

 

Echipa Locatie

Sareh Maria-Cornelia

Medic sef laborator

Curteanu Gelu Aurelian

Biolog

Ceausu Irinel Nicolae

Asistent medical

Constantin Elena

Receptie

Predescu Marinela

Biochimist

Aproape de tine, când ai nevoie

peste 25000 de analize efectuate lunar